2013. június 18., kedd

Bevezető

Néha az élet kegyetlennek tűnik a szemünkben.. – kegyetlen is.  Elvesz tőlünk minden szépet és jót. Nem úgy történnek a dolgok ahogy akarnánk, ahogy azt elterveztük. Az élet, ami tisztességes embereket dönt nyomorba, halálba hajszolja őket. De aki megérdemelné a rossz sorsot..! Az az ördöggel pacsizik.
Látjuk az igazságtalanságot. Mindenki látja, mégsem tesz ellene semmit! Tudjuk mit kéne tennünk, de nem lehet, ilyenkor engednünk kell, hogy egy erősebb életforma – valaki más irányítson bennünket. Akár mennyire szeretnénk saját kezünkben tartani a sorsunkat. Át kell adnunk neki a döntés jogát, hallgatnunk kell rá, mert így a legjobb nekünk, csak így leszünk boldogok. …Elméletileg.
De mi van akkor ha én nem ezt szeretném? Ha tudom mi a jó nekem?
Ha tudom, KI nekem a jó..?
Pontosabban, ha azt hittem tudom..

Kedves ..aki ezeket a sorokat olvasod, nemsokára betekintést nyerhetsz az életembe. Cheyenne Blue, egy tizenkilenc éves, Londoni lány életébe, ahol a minden a; szerelem, a harc és az életben maradás körül forog. Van aki lépést tud tartani, de ez az élet áldozatokat követel!
Elég egy botlás és vége..


4 megjegyzés:

 1. Eddig tetszik :D Nagyon várom az első rész szerintem ez is olyan fantasztikus lesz majd mint az előző blogod volt :)♥♥

  VálaszTörlés
 2. Teccik a bevetesés
  Várom a 1 részt :D
  Remélem ez is olyan sikeres lesz mint a másik blogod !! :)
  Sok sikert:)

  Adri:)

  VálaszTörlés
 3. Nekem tetszik!! A másik blogodnak is nagy rajongója vagyok és ennek is a rajongója vagyok már most!! :) Nagyon jól írsz. Várom az első részt!

  Viki :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó .Az előző blogodi csodás volt és szeirntem ez is az lesz ..:) Várom a folztatást ..:)

  VálaszTörlés